DA sau NU vaccinării?Vaccinul - cea ce o mamă simplă înțelege.

 Unul din subiectele mele preferate este vaccinarea copiilor noștri.         
DA sau NU vaccinării?
  Marea majoritate a părinților nici măcar nu și-ar pune problema nevaccinarii copiilor, de ca și cum un copil, așa cum Dumnezeu a predispus natura umană în procesul ei de multiplicare, nu ar putea trăi și dezvolta fără vaccin. ESTE obligatoriu prin lege? Nu nu este obligatoriu și deci nu ne rămâne decât să luam decizia noi, ca oricare parinte responsabil din lumea asta "civilizata". O perioada prea lunga de obligativitate a fost, indeajuns de lunga, atat cat sa ne arate ca nu este chiar asa de sigur. Sa vaccinăm puiul așteptat cu atât de mult entuziasm și, cine este părinte poate să confirme care este puterea emoțiilor atunci când vine pe lume, sau nu? - o intrebare a carui raspuns trebuie sa ni-l dam singuri, cautand cat mai multe informatii.   
 Doresc să precizez, înainte ca subiectul dezbătut aici să devină sconfortant pentru cei ce îl citesc, si care probabil, nu sunt de acord cu cele scrise, că : primului meu băiat i-am întrerupt orice tip de vaccinare de la vârstă de 4 ani iar celui de-al doile-a nu i-am administrat nici un vaccin, și asta pentru că legea în statul in care locuiesc îmi permitea acest lucru, fără a avea ca surpriză, vre-o intervenție a asistenței sociale. (Și asta doar pentru că s-au săturat să plătească daunele create în urma vaccinărilor.)
 Mulți dintre noi acceptăm cu încredere ceea ce sistemul de sănătate actual ne oferă, fără a face întrebări sau a pune la îndoială buna credință a acestuia. Sigur că la fel de mulți mi-ar da replica : ce altceva am putea face? ... este singura ofertă pe care o avem la dispoziție.... Sigur, este adevărat acest lucru, sistemul sanitar, bun sau rău, este singurul de care ne putem agăța în momentul în care starea noastră de sănătatea  este compromisă. 
Dar, eu mi-am pus intrebarea la un moment dat, ce este un vaccin?  

 Hai să vedem compizitia chimico-biologică, în general (și asta deoarece nu toate prezintă aceiași compoziție), a unei doze de vaccin, așa cum divulga instituțiile de competență în mod public:

 – ALUMINIU – metal ușor ce cauzează demența și Alzheimer; n-ar trebui să vă injectați niciodată aluminiu;
 – ANTIBIOTICE – chimicale ce promovează superbacteriile, bacterii rezistente la antibiotice ce omoară zeci de mii de oameni în fiecare an;
 – FORMALDEIDA – substanță folosită la îmbălsămarea cadavrelor. Foarte toxică pentru sistemul nervos, cauzând orbire, leziuni ale creierului și atacuri de apoplexie. Departamentul American al Sănătății și Serviciilor Sociale recunoaște în mod deschis că formaldehidă provoacă cancer. Puteți cîți asta pe site-ul Programului Național de Toxicologie, în al 12-lea Raport despre carcinogeni. Acolo însă este uitată menționarea folosirii formaldehidei în vaccinuri. Acesta este “secretul murdar” al guvernului și al industriei vaccinurilor. Se menționează totuși că “…formaldehida provoacă leucemie mieloida, precum și forme rare de cancer ca cel sinonazal sau cel nasofaringeal.”
 –MONOGLUTAMAT DE SODIU – o substanță neurotoxica numită “excito-toxina”. Produce supra-excitarea neuronilor până la punctul decesului. Monoglutamatul de sodiu este toxic și atunci când este consumat în mâncăruri, cauzând migrene și leziuni endocrine. Nu ar trebui să va injectați NICIODATĂ MGS în organism. Din nefericire, exact asta fac muncitorii din sistemul medical atunci când vă vaccinează.
 – THIMEROSAL – un compus al mercurului, constituit din 50%  mercur, care provoacă leziuni severe, permanente ale sistemului nervos. 

Dintre toate componenetele, thimesoralul este cel care a fost atacat cel mai mult, si pe buna dreptate, zic eu, este mercur
 Când vine vorba de mercur, mie îmi vine în minte faza când, la ora de chimie, se spărgea un termometru pe bază de mercur. Exista pe vremuri, acum nu cred că mai este deoarece termometrele pe bază de mecur s-au eliminat din circuit, o anumită procedura de urmat în aceste cazuri, pentru simplul fapt că mercurul este foarte toxic, chiar și numai printr-o simplă atingere a pielii (o pătrunde).  Timerosal, este un compus folosit ca si conservant pentru vaccinuri, adică cu alte cuvinte este un bactericid care face să țină sterile compozițiile de vaccin. Imediat ce este injectat  acesta se descompune în etilmercur și salicilat. Etilmercurul este considerat un mercur organic
 Aici : http://www.fda.gov/BiologicsBloodVaccines/SafetyAvailability/VaccineSafety/UCM096228 , se afirmă că Thimerosalul crește valorile de mercur din sânge după administrare. 
    Nu trebuie niciodată atins, înghițit sau injectat. Orice doză este periculoasă. Doctorii și promotorii vaccinurilor MINT atunci când spun că nu există mercur în vaccinuri. Până și CCB recunoaște că vaccinurile încă mai conțin mercur (timerosal).

 Mai mult, Programul Național de Toxicologie admite în propriile documente că:
  •  Vaccinurile “pot provoca o creștere mică, dar măsurabilă a nivelului de mercur din sange”.
  •  “S-a descoperit că timerosal poate traversa barierele sânge-creier și sânge-placenta”.
  • “Pericolele timerosalului includ neuro și nefrotoxicitatea (toxicitatea creierului și a rinichilor).”
  • “Profilurile toxicologice similare dintre etil și metilmercur cresc posibilitatea apariției neurotoxicitatii chiar și în cazul dozelor mici de timerosal.”
  • “Nu există încă reguli orientative pentru expunerea în siguranță la etilmercur, metabolitul timerosalului.”
  • “Evaluarea a determinat că folosirea timerosalului ca și conservant în vaccinuri poate rezulta într-un consum de mercur în primele 6 luni din viață care depășește normele recomandate de Agenția de Protecie a Mediului.”
  • “In Statele Unite, timerosalul se regăsește încă sub formă conservanților în componența vaccinurilor pentru copii, precum și în câteva produse biologice recomandate în timpul sarcinii. Timerosalul rămâne conservantul din anumite vaccinuri administrate adolescenților și adulților. Mai mult, timerosalul continuă să fie folosit internațional ca și conservant în vaccinuri.”


 Raportul continuă cu afirmația că studiile FDA au găsit totuși că timerosalul nu reprezintă niciun pericol pentru sănătate. Mai spune de asemenea că producătorii “lucreaza” la eliminarea timerosalului din vaccinuri, dar în realitate acesta se regăsește încă în compoziția lor. Interesant este că FDA cere ca timerosalul și conservanții similari să se adauge doar în vaccinurile “multi-doza”– flacoane ce conțin mai mult de o doză de vaccin. Companiile farmaceutice ar putea, dacă ar dori, produce vaccinuri “curate”, fără mercur/timerosal. Dar aleg să ignore această variantă deoarece este mult mai profitabil să produci vaccinuri mulți-doză. Cum menționează raportul: “Conservantii nu sunt necesari în produsele împachetate în flacoane de o singură doză. Flacoanele multi-doză sunt preferate de către anumiți doctori și anumite clinici datorită faptului că acestea sunt adeseori mai ieftine și mai ușor de depozitat.”

 Deci motivul pentru care copilul vostru este injectat cu așa ceva se reduce la atingerea unui profit cât mai mare și optimizarea spațiilor de depozitare de către birourile de sănătate!

“Mercurul din vaccinuri este o teorie a conspirației!”
 Este raspunsul argumentat a celor numeroși “sceptici” și doctori, că "nu există un asemenea lucru precum mercurul din vaccinuri", și că orice astfel de sugestie nu este nimic altceva decât o “teorie nebună a conspiratiei”. Acest fapt arată cât de ignoranți sunt toți scepticii, doctorii și toți ceilalți muncitori din domeniul medical: nu au NICI CEA MAI MICĂ IDEE ce se află în compoziția vaccinurilor pe care le administrează pacienților. Tot ce trebuie să facă este să viziteze pagina web a CCB unde vor găsi recunoașterea fără echivoc a faptului că aceste chimicale sunt folosite în vaccinuri la ora actuală. Se pare că nu este o teorie conspirativă. Este status-quo-ul societății moderne de producere a vaccinurilor. Și în cazul în care CCB va șterge pagină respectivă, cităm direct de acolo:

 Ați simțit migrena de după un vaccin? Aceea este senzația substanțelor chimice ce va mănâncă din creier. Luați în considerare următorul fapt: cel mai răspândit efect secundar al injectării unui vaccin este durerea de cap. CCB admite că mai mult de 30% dintre cei vaccinați acuza dureri de cap sau migrene.Ia gândiți-va: ce ar putea fi în vaccinurile acelea care ar putea cauza durere de cap, migrene sau leziuni cerebrale? Hmmm… poate mercurul, formaldehidă, alumimiul și monoglutamatul de sodiu?… Chiar dacă ești adeptul teoriei vaccinurilor ca și cale ajutătoare de a învață sistemul imunitar să recunoască patogenii, de ce ar crede oricine – mai ales un doctor - că este în regulă să injectezi ființa umană cu mercur, monoglutamat de sodiu, formaldehidă și aluminiu?
 Argumentul promotorilor vaccinării este acela că fiecare vaccin conține doar o doză minusculă din aceste substanțe foarte toxice, și deci este în regulă să fii injectat cu ele. Însă acest argument conține o greșeală fatală: copiii sunt vaccinați de 20 de ori până împlinesc vârsta de 6 ani!!! Copii pana la 6 ani cate kilograme au, 4 , 7, 12 ? Un nou nascut in ce stadiu al formarii imunitatii sale este? Zero, este raspunsul, imunitatea care nu reuseste sa si-o mai formeze, imuniatea care si-o poarta tot restul vietii, si este drum lung, cred ca sunteti de acord cu mine? Care este efectul cumulat al tuturor acestor vaccinuri, plus mercurul din plombele dentare și sursele alimentare? Care este efectul injectării mercurului într-un copil ce suferă de o deficiență nutriționala cronică, apropo de acei copiii din Africa, pe care noi astia mai civilizati le dam din" bunatatea" de buni crestini, care ne caracterizeaza, o doza de vaccin?
 Cercetătorii nu cunosc răspunsul deoarece asemenea studii nu au fost niciodată făcute. Deci pot pretinde liniștiți că nu se va întâmplă nimic rău și continuă să administreze tot mai multe vaccinuri bebelușilor, copiilor și chiar mamelor însărcinate. Joacă ruleta rusească pe seama copiilor noștri, cum ar veni, joc în care fiecare injecție ar putea produce un atac de apoplexie, comă, autism sau, in cel mai bun caz zic eu, gandindu-ma la cata suferinta poate avea intraga famile o viata intreaga in cazul in care copilul pateste ceva, si cunosc astfel de cazuri, moarte.

Eu nu vin să spun ce alegere să faceți, voi părinți și neoparinti, dar dacă o faceți măcar să fie una conștientă, în cunoștință de cauza. INFORMATI-VA, DOCUMENTATI-VA. Este inevitabil să cunoașteți eventualele efecte secundare imediate și pe termen lung. Este o alegere grea aceea de a nu vaccina, știu și înțeleg, dar va asigur că rezultatele se văd, în acele momente când toată clasa de la școală este acasă pentru că nu știu ce virus este în circul, iar copilul tău, nevaccinat liniștit prezent la cursuri. Întrebarea pe care mi-o face, cu o oarecare părere de rău că nu stă și el acasă câteva zile, cu febră și cu medicamente pe noptieră o imagine vizualizată de mine imediat, el un copil de 7 ani : mami dar eu sunt numai norocos că nu sunt bolnav ca ceilalți? Nu mami ești numai mai puternic?  este răspunsul meu , intuind că și-ar dori să rămână acasă într-o zi adaug, săptămâna viitoare rămânem noi doi acasă și ne jucăm toată ziua, important este că ești bine. ok ?  

ACESTEA SUNT DOAR CATEVA INFORMATII DESPRE VACCINURI, DAR VA ASIGUR CA NICI NU VA PUTETI IMAGINA MULTITUDINEA DE EXPERIMENTE CARE AU FOST FACUTE DE-A LUNGUL TIMPULUI, IN ZONELE DEFAVORIZATE ALE LUMII, AFRICA, INDIA, ZONELE ORIENTALE, PE COPII, PE ADOLESCENTI SI PE ADULTI.
DACA SE INTAMPLA SA AVETI DAUNE IN URMA VACCINULUI NIMENI NU VA ASCULTA, NIMENI NU VA MAI BAGA IN SEAMA, IMPORTANT CA SI-AU BAGAT BANII IN BUZUNAR.

https://www.youtube.com/watch?v=t5GquxhjDRY

Cine doreste are posibilitatea sa semneze on-line petitia care cere Parlamentului European abolirea  obligativitatii vaccinurilor in Europa :  https://www.change.org/p/european-parliament-european-commission-council-of-the-european-union-respect-promote-and-protect-freedom-of-informed-vaccination-consent-throughout-europe

Bill Gates admite ca vaccinurile sunt folosite pentru diminuarea populatiei de pe pamant:
https://www.youtube.com/watch?v=6WQtRI7A064
https://www.youtube.com/watch?v=pjj4Iq-rsNg

Alte cateva surse :
http://www.mednat.org/vaccini/dannivacc.htm
http://comilva.org/cose-il-danno-da-vaccino/
http://vaccineimpact.com/2015/dr-andrew-moulden-learning-to-identify-vaccine-damage/
https://www.youtube.com/watch?v=wg-52mHIjhs&hl=it&gl=IT&feature=related
http://www.fda.gov/BiologicsBloodVaccines/SafetyAvailability/VaccineSafety/UCM096228
http://drsuzanne.net/2015/05/testimony-to-the-maine-legislature-suzanne-humphries-md/


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Ti-a placut acest articol? Aboneaza-te si vei primi toate noutatile.

Deja vrei sa pleci ??? Aici gasesti cateva postari care au avut cele mai multe vizionari.