VEZI CUM SLĂBEŞTI 3-4 KG ÎN DOAR 5 ZILE MÂNCÂND DOAR PEPENE ROŞU


Dieta cu pepene roşu


Pepenele roşu conţine peste 90% apă şi are atât proprietăţi dietetice  cât şi diuretice. Dieta cu pepene roşu te ajută să slăbeşti în timp record, dar în acelaşi timp este şi o cură de detoxifiere de care organismul nostru are mare nevoie din când în când.

Deşi pare drastică, dieta cu pepene roşu este de fapt uşor de urmat, iar efectele sunt garantate. Cantitatea mare de zaharuri din fruct dar şi nutrienţii în care este bogat, îţi oferă energia de care ai nevoie, iar conţinutul ridicat de apă îţi purifică organismul mai eficient decât orice alt aliment.

Regimul are 2 etape: prima etapă, în care consumi numai pepene roşu pe toată durata zilei şi a două etapă, în care menţii o dietă echilibrată şi continui să scazi în greutate.

Etapă 1:  face parte din categoria mono-dietelor, adică trebuie să consumi acelaşi aliment pe toată durata zilei. Această etapă nu trebuie să dureze mai mult de 5 zile, recomandată pe o perioada de 3 zile, timp în care ai voie să consumi un maxim de 3 kilograme de pepene în fiecare zi. Partea cea bună este că pe perioada aceasta elimini cea mai mare parte a toxinelor şi apă în exces din organism, slăbind până la 3-4 kilograme.

Etapă a două: este o continuare a celor 3-5 zile numai cu pepene roşu şi are rolul de a-ţi stabiliza organismul în timp ce kilogramele continuă să scadă fără efort.
Durata acestei etape  este între 10 şi 15 zile şi constă în trei mese principale şi o gustare între micul dejun şi masă de prânz. Îţi dăm mai jos meniul complet.
Mic dejun: un bol de cereale integrale cu lapte sau, o felie de pâine integrală cu o felie subţire de brânză, sau un pahar de iaurt sau, orice altceva ce-ţi place ţie, în cantităţi mai reduse decât consumi deobicei.
Gustare: câteva felii de pepene roşu

Prânz: - o porţie de peste, pui sau vită la grătar cu garnitură de salată asortată. Asezonează salata cu o lingură de ulei de măsline, care ajută foarte mult digestia.
Cină: pepene roşu la discreţie.


La sfârşitul perioadei o să fii mai slabă cu până la 6-7 kilograme. Dieta cu pepene roşu este un mod sănătos de a pierde în greutate, dar atenţie: NU este recomandată persoanelor care suferă de diabet sau pietre la rinichi!
 Sursa : http://www.perfecte.ro/diet-health/dieta-cu-pepene-rosu-vezi-cum-slabesti-3-kilograme-in-numai-5-zile.html


Un articol oferit de InfoMix
Dacă ți-a plăcut acest articol urmărește-mă și pe FACEBOOK


CLORURA DE MAGNEZIU - SAREA CARE FACE MINUNI - Câteodată organismul nostru își pierde echilibrul și se îmbolnăvește aparent fără o cauza anume. Pare că, în spatele fiecărei boli, cauza stă într-o inflamare. Descoperă cum o substanță , de care nu prea se vorbește, ne poate ajuta în cazuri diverse și diferite între ele – Clorura de Magneziu – MgCl2 – Sare Nigari-

Un comentariu:

Ti-a placut acest articol? Aboneaza-te si vei primi toate noutatile.

Deja vrei sa pleci ??? Aici gasesti cateva postari care au avut cele mai multe vizionari.